I DeltaParken kan I vælge mellem de to forskellige planløsninger, type A (garage til højre for indgang) og type B (garage til venstre for indgang). Begge plantegninger ses nedenfor.

På oversigtsbilledet øverst på siden vil I også kunne følge status på, om husene er reserveret eller solgt, ligesom I kan se statusoversigt under plantegningerne nedenfor. 

Hver bolig udgør 146 m² bruttoareal fordelt på to etager med dobbelt højt trapperum, entré, stilrent som Svanekøkken og lyst spise-/opholdsrum i stueetage. På 1.sal finder I 3 gode værelser, som efter ønske kan laves om til 2 større værelser. Der er egen carport/udhus, samt overdækket indgangsområde, som udgør 35 m², hvilket også svarer til det samlede areal for den maritime tagterrasse, hvor dejlige sommeraftener kan nydes. På havesiden anlægges ca. 30 m² private opholdsterrasser i terræn, med lækroge og omgivet af bøgehække.

Plantegning type A

Plantegning type B

Status

Miljørigtige lavenergihuse

Husene klassificeres som lavenergibygninger, der opflyder 2020 energirammen. Bebyggelsen tilsluttes lokalområdets nyetablerede, højteknologiske, pumpebaserede varmecentral, og i hvert enkelt hus monteres eget vekslersystem til genvinding af overskudsvarme. Opvarmning af de højisolerede boliger er derfor både miljørigtig og billig.

Se galleri
Se mere om bebyggelsen

Kontakt Ejendomsmægler

Nybolig Frederikssund A/S

Ny Østergade 5
3600 Frederikssund
Tlf 47 31 26 60
Email: 3600@nybolig.dk