I DeltaParken kan I vælge mellem de to forskellige planløsninger, type A (garage til højre for indgang) og type B (garage til venstre for indgang). Begge plantegninger ses nedenfor.

På oversigtsbilledet øverst på siden vil I også kunne følge status på, om husene er reserveret eller solgt, ligesom I kan se statusoversigt under plantegningerne nedenfor. 

Hver bolig udgør 146 m² bruttoareal fordelt på to etager med dobbelt højt trapperum, entré, stilrent som Svanekøkken og lyst spise-/opholdsrum i stueetage. På 1.sal finder I 3 gode værelser, som efter ønske kan laves om til 2 større værelser. Der er egen carport/udhus, samt overdækket indgangsområde, som udgør 35 m², hvilket også svarer til det samlede areal for den maritime tagterrasse, hvor dejlige sommeraftener kan nydes. På havesiden anlægges ca. 30 m² private opholdsterrasser i terræn, med lækroge og omgivet af bøgehække.

Plantegning type A

Plantegning type B

Status

Miljørigtige lavenergihuse

Husene klassificeres som lavenergibygninger, der opflyder 2020 energirammen. Bebyggelsen tilsluttes lokalområdets nyetablerede, højteknologiske, pumpebaserede varmecentral, og i hvert enkelt hus monteres eget vekslersystem til genvinding af overskudsvarme. Opvarmning af de højisolerede boliger er derfor både miljørigtig og billig.

Se galleri
Se mere om bebyggelsen