Full 1
03_eksterior_v4
01_eksterior_v4
interiør 7
03_sovevaerelse-v-2-2-1
04_stue_v4
previous arrow
next arrow

Natur, ro og fællesskab

DeltaParken er en attraktivt beliggende, lukket klyngehusbebyggelse nær det øst-/vestgående delta vådområde. Husene ligger samlet i fire rækker omkring en indre privat ringvej, og har et mindre fælles grønt legeområde med eget vandhul der afvandes til deltaområdet mod syd.

Bebyggelsen består af 15 lavenergi enfamiliehuse i to etager. I får egen carport og udhus samt et dejligt have-og udeareal. Fra de store private tagterrasser er der udsigt til legeområde og omgivelser; mod syd til Vinges delta vådområde og mod nord til en grøn korridor gennem landskabet.

Hver bolig udgør 146 m² bruttoareal fordelt på to etager med dobbelt højt trapperum, entré, køkken og spise-/opholdsrum i stueetage, og med 2 eller 3 værelser på 1. sal, efter ønske. Egen carport/udhus, samt overdækket indgangsområde udgør 35 m², som svarer til tagterrassens samlede areal. På havesiden anlægges ca. 30 m² private opholdsterrasser i terræn, med lækroge og omgivet af bøgehække.

Udvendigt fremstår husene med murede facader af grå engoberede teglsten med indfarvet fuge, lette partier i sand og jordfarver, og med vedligeholdelsesfri pulverlakerede træ/alu vinduer i antracit. De maritimt designede tagterrasser er forsynet med metal-/glasværn og belægges med rødbrun Jatoba – olieret hårdttræ.

Velvalgte materialer i holdbar kvalitet

Boligerne er indrettet med henblik på rumlige oplevelser og høj komfort. Til udførelsen er anvendt de bedste materialer, som bl. a. omfatter:

Δ keramiske fliser i baderum

Δ gulve i Ask Hvidplank stavparket* i opholdsrum

Δ gulvvarme i alle rum

Δ filtbeklædte malebehandlede vægge og lofter med den helt rigtige styrke og stoflighed

Δ LED punktbelysning i entré, køkken og korridor, og direkte belysning af trappeløb

Δ udvendig belysning i carport og udhus, samt galvaniserede armaturer ved indgangsdøre

Δ glatte letmassiv døre med beslåning i børstet stål

Δ dansk produceret Svane køkken- og baderums- og entrémøblering i bedste design og kvalitet

Δ hårde hvidevarer fra Miele og funktionelle prisvindende vandarmaturer fra Grohe.

* Ved indgåelse af købsaftale får ejer mulighed for at vælge gulvtype (valg mellem eg og ask).

Godt for miljøet – og jeres økonomi

”Det har været afgørende at husene isoleres, så de opfylder 2020 energirammen, og dermed kan klassificeres som lavenergihuse”, udtaler arkitekt Johnny Kampmann fra Tegnestuen Nordkysten, som har designet husene.

“I hvert enkelt hus vil vi montere eget vekslersystem til genvinding af overskudsvarme, således opvarmning af de højisolerede boliger både er godt for miljøet og økonomien.”